2 inkomstförsäkringar att välja på som näringslivsutvecklare

Som näringslivsutvecklare kan du teckna någon av inkomstförsäkringarna i listan ovanför. För tillfället finns det 2 inkomstförsäkringar att välja på som näringslivsutvecklare.

Flera av inkomstförsäkringarna är en förmån som ingår om du som näringslivsutvecklare blir medlem i ett fackförbund . Om det är ett fackförbund som erbjuder inkomstförsäkringen ingår även fler förmåner för dig som näringslivsutvecklare som inte ingår i de fristående inkomstförsäkringarna. 

Så väljer du rätt inkomstförsäkringar för en näringslivsutvecklare

Genom att klicka på en inkomstförsäkring i tabellen kan du läsa mer om vad respektive inkomstförsäkring kan ge dig som näringslivsutvecklare om du skulle bli arbetslös. Du kan även läsa omdömen från andra näringslivsutvecklare och liknande yrken inom branschen.

Innan du tecknar en inkomstförsäkring, kontrollera att du uppfyller de krav som inkomstförsäkringen har förutom att du ska jobba som näringslivsutvecklare. 

Ett annat tips för att välja inkomstförsäkring är att fråga andra som jobbar som näringslivsutvecklare om vilken som är bäst.