4 inkomstförsäkringar att välja på som grafisk produktionsledare

Som grafisk produktionsledare kan du teckna någon av inkomstförsäkringarna i listan ovanför. För tillfället finns det 4 inkomstförsäkringar att välja på som grafisk produktionsledare.

Flera av inkomstförsäkringarna är en förmån som ingår om du som grafisk produktionsledare blir medlem i ett fackförbund . Om det är ett fackförbund som erbjuder inkomstförsäkringen ingår även fler förmåner för dig som grafisk produktionsledare som inte ingår i de fristående inkomstförsäkringarna. 

Så väljer du rätt inkomstförsäkringar för en grafisk produktionsledare

Genom att klicka på en inkomstförsäkring i tabellen kan du läsa mer om vad respektive inkomstförsäkring kan ge dig som grafisk produktionsledare om du skulle bli arbetslös. Du kan även läsa omdömen från andra grafisk produktionsledare och liknande yrken inom branschen.

Innan du tecknar en inkomstförsäkring, kontrollera att du uppfyller de krav som inkomstförsäkringen har förutom att du ska jobba som grafisk produktionsledare. 

Ett annat tips för att välja inkomstförsäkring är att fråga andra som jobbar som grafisk produktionsledare om vilken som är bäst.