1 inkomstförsäkringar att välja på som psykiatrisjuksköterska

Som psykiatrisjuksköterska kan du teckna någon av inkomstförsäkringarna i listan ovanför. För tillfället finns det 1 inkomstförsäkringar att välja på som psykiatrisjuksköterska.

Flera av inkomstförsäkringarna är en förmån som ingår om du som psykiatrisjuksköterska blir medlem i ett fackförbund . Om det är ett fackförbund som erbjuder inkomstförsäkringen ingår även fler förmåner för dig som psykiatrisjuksköterska som inte ingår i de fristående inkomstförsäkringarna. 

Så väljer du rätt inkomstförsäkringar för en psykiatrisjuksköterska

Genom att klicka på en inkomstförsäkring i tabellen kan du läsa mer om vad respektive inkomstförsäkring kan ge dig som psykiatrisjuksköterska om du skulle bli arbetslös. Du kan även läsa omdömen från andra psykiatrisjuksköterska och liknande yrken inom branschen.

Innan du tecknar en inkomstförsäkring, kontrollera att du uppfyller de krav som inkomstförsäkringen har förutom att du ska jobba som psykiatrisjuksköterska. 

Ett annat tips för att välja inkomstförsäkring är att fråga andra som jobbar som psykiatrisjuksköterska om vilken som är bäst.