1 inkomstförsäkringar att välja på som configuration manager

Som configuration manager kan du teckna någon av inkomstförsäkringarna i listan ovanför. För tillfället finns det 1 inkomstförsäkringar att välja på som configuration manager.

Flera av inkomstförsäkringarna är en förmån som ingår om du som configuration manager blir medlem i ett fackförbund . Om det är ett fackförbund som erbjuder inkomstförsäkringen ingår även fler förmåner för dig som configuration manager som inte ingår i de fristående inkomstförsäkringarna. 

Så väljer du rätt inkomstförsäkringar för en configuration manager

Genom att klicka på en inkomstförsäkring i tabellen kan du läsa mer om vad respektive inkomstförsäkring kan ge dig som configuration manager om du skulle bli arbetslös. Du kan även läsa omdömen från andra configuration manager och liknande yrken inom branschen.

Innan du tecknar en inkomstförsäkring, kontrollera att du uppfyller de krav som inkomstförsäkringen har förutom att du ska jobba som configuration manager. 

Ett annat tips för att välja inkomstförsäkring är att fråga andra som jobbar som configuration manager om vilken som är bäst.