0 inkomstförsäkringar att välja på som idrottsplatsplanerare

Som idrottsplatsplanerare kan du teckna någon av inkomstförsäkringarna i listan ovanför. För tillfället finns det 0 inkomstförsäkringar att välja på som idrottsplatsplanerare.

Flera av inkomstförsäkringarna är en förmån som ingår om du som idrottsplatsplanerare blir medlem i ett fackförbund . Om det är ett fackförbund som erbjuder inkomstförsäkringen ingår även fler förmåner för dig som idrottsplatsplanerare som inte ingår i de fristående inkomstförsäkringarna. 

Så väljer du rätt inkomstförsäkringar för en idrottsplatsplanerare

Genom att klicka på en inkomstförsäkring i tabellen kan du läsa mer om vad respektive inkomstförsäkring kan ge dig som idrottsplatsplanerare om du skulle bli arbetslös. Du kan även läsa omdömen från andra idrottsplatsplanerare och liknande yrken inom branschen.

Innan du tecknar en inkomstförsäkring, kontrollera att du uppfyller de krav som inkomstförsäkringen har förutom att du ska jobba som idrottsplatsplanerare. 

Ett annat tips för att välja inkomstförsäkring är att fråga andra som jobbar som idrottsplatsplanerare om vilken som är bäst.